Nordens största coachnätverk

Resultatcoaching -Vilka resultat vill du ha? Få hållbara resultat - Coachförbundet

Resultatcoaching -Vilka resultat vill du ha? Få hållbara resultat - Coachförbundet

Resultatcoachning- ett system som ger resultat som håller.

Om du vill ha ett resultat som håller i längden så ge upp tanken med att du ska försöka göra något åt en situation eller dylikt. Du måste göra ett åtagande för att kunna hantera förändringen du vill skapa.

Många vill få till stånd en förändring, kanske gå ner några kilon, börja träna, börja äta hälsosammare, byta jobb, komma ur en situation eller relation men med den tanken slutar det hela. De flesta tar inte tag i vad som måste göras. Då är resultatcoachning ett effektivt sätt att komma igång med en process som leder dig till resultat. Ditt resultat.

Kanske har du gått ner 10 kilo men har ätit upp dem igen. Kanske har du börjat träna men slutat. Du har funderat på många förändringar du vill göra men har inte kommit till skott.

Du är inte ensam om att kanske ha gått ner 10 kilo och lika fort gått upp igen har tänkt börja träna men inte kommit iväg. Tänkt byta jobb, men kommer inte igång med jobbsök. Dagarna går. Och du står kvar på ruta ett. Men har du väl satt dig själv i en process för att nå resultat kommer du att få en härlig känsla av stolthet över dig själv.

Resultatcoaching handlar om att du sätter dig själv i en process för att konstant växa och kunna förändra det du vill ska förändras och framförallt kunna njuta av ditt liv.

Resultatcoachning- ett system för att få saker och ting gjorda. Resultatcoaching hjälper dig att skapa en förändring som håller i längden. Ett resultat som blir ditt och ett resultat du själv har skapat och som håller.

Så skapar du resultat som håller.

Det första är att vara konsekvent

Det andra är att vara uthållig

Du måste ha en plan

Gör dig redo för att gå in i en process med hela dig där du ständigt utvecklas

Du måste hela tiden mäta hur det utvecklas

Producera resultaten du verkligen är ute efter

Några exempel resultatcoachning:

Fiona har varit anställd i många år på samma företag och det känns för henne att hon inte kommer någon vart. Resultatcoachning ger henne möjlighet att forma strategin och blir inom några månader befordrad till Servicechef på företaget.

Deborah HR chef för ett stort finansbolag. Hennes överordnade beställer resultatcoachning. Som resultatcoach får jag tydliga mål om vad som ska uppnås. Efter ett par månader befordras hon till landschef och efter ett halvår till Global HR chef för hela företaget.

Kenth, har svårigheter med att berätta att han är homosexuell. Efter några få gånger i resultatcoachning får han kraft och mod att gå ut och prata öppet om hur han lever och vill ha sitt liv. En mycket lättad Kenth.

En mamma tar resultatcoachning till hjälp eftersom hon har ett stökigt liv. Ensamstående mamma med barn som ska ratta det mesta. Resultatcoachningen hjälper henne med att sätta sig själv i ett system som gör att hon organiserar upp sin vardag som resulterade i att omprioriteringar gjordes målen uppnåddes och fick ett mindre stressat liv.

En ledare har svårt med kommunikationen. Hamnar ofta i konflikt med teammedlemmar. Efter resultatcoachning har han upprättat ett system för sig som gör det möjligt att kommunicera ut sina budskap på ett helt nytt sätt och som fungerar för teamet.

Summa summarum:

1.För att det ska bli bättre måste du bli bättre

2.För att skapa förändring måst du förändras.

Resultatcoach Kristina Höghielm

Jag har gått i hård träning hos den världsberömda Tony Robbins, livs och finanscoach. Jag har synats i sömmarna vid inlämning av arbeten av hans kompanjon , den världsberömda psykologen Cloé Madanes. De har båda skrivit bästsäljande böcker.

Tony Robbins har skrivit flera bästsäljande böcker, coachat mer än 4 miljoner människor över hela världen under 40 års tid. Prinsessan Diana, President Clinton, Nelson Mandela finns bland dem som coachats av Tony Robbins. Hans metoder får oss att förstå att våra synsätt och attityder kan hindra oss från att nå framgång. Han visste att om en coach genuint bryr sig om sin coachee, använder hans metoder så kommer den coachade personen kunna få till stånd en förändring de aldrig kunnat drömma om. Vad jag mest förundras över är snabbheten från första mötet till resultat. Det är inte många gånger jag haft en coachee mer än 4 gånger. En resultatcoach sitter inte i timmar och försöker förstå vad det är som måste till för att uppnå resultat med sin coachee. En tränad resultatcoach har tränats under många timmar i att använda Tony Robbins metoder för att omgående få sin coachee att sätta igång processen.

Berätta vad det handlar om , din situation, din relation, dina finanser, din karriär, din kropp, din hälsa, sättet du hanterar din tid. En timme med mig utan kostnad ger dig tillfälle att se över vad det är du villförbättra och varför så får du känna på hur en resultatcoach jobbar.

Bpeople coaching community

Coaching community

Copyright Kristina Höghielm