Nordens största coachnätverk

Olika typer av coaching och coacher

Olika typer av coaching och coacher

Olika typer av coaching och coacher

Olika typer av coacher

Coaching är ju ett utmärkt sätt du kan använda dig på för att skapa nya tankar, idéer och ta dig vidare i din personliga utveckling mot dina mål. Det är du som väljer vad du vill bli coachad kring, inom vilken del av livet som du vill fokusera på.

Coaching hjälper verkligen dig som vill ta ansvar för din egen utveckling. Då är det ett perfekt redskap. Läs mer om vad coaching är här.

Livscoaching

Livet omfattar både arbete och fritid, livscoaching avser oftast det som är utanför arbetet men kan avse ”allt”. Du vill få bättre självkänsla. Du vill få bättre relationer. Du vill bli bättre på att hantera stress och oro. Du vill få bättre balans mellan arbete och fritid. Du vill arbeta effektivare.

Träningscoaching

Du hör ju själv vad denna coach arbetar med. Du skall bli bättre inom din egen träning eller nå nya mål inom din idrott. Antingen du är professionell eller amatör så kan du självklart använda dig av en träningscoach.

Karriärcoaching

En karriärcoach arbetar med att stärka dig i ditt arbetsliv eller ifall du driver egen firma. Nu är det karriär och jobb som står i fokus. Vill du ta dig uppåt och gå vidare i din karriär är detta en coach som kan hjälpa dig på vägen.

Starta eget coaching

Detta är en coach som hjälper dig när du skall starta eget företag. Det är mycket att tänka på i uppstarten av en firma och det finns absolut en del fallgropar att hamna i. En starta eget coach leder dig i uppstarten av ditt nya företag.

Ledarskapscoaching

Detta är en klassisk form av coaching. Vill du bli en bättre ledare så är det en ledarskapscoach du söker. Det är självklart inte bara en utbildning för chefer utan du har stor nytta av att gå denna typ av coaching oavsett vad du har för position på ditt företag. Det finns både personligt ledarskap och även ledarskap där du skall leda andra.

Chefscoaching

Detta är ju coaching för dig som vill bli en bättre chef eller du är ny som chef och behöver stöd i starten. En bra form av coaching när du vill kunna få bättre koll på dig och din chefsroll.

Executive coaching

Detta är en annan form av chefscoaching. Denna form av coaching riktar sig till organisationer och målgruppen är ofta de som sitter i toppen av företag.

Affärscoaching

Här ligger fokus på företagande och att skapa mer – samt bättre affärer. Man vill få sitt företag att blomstra. Denna typ av coaching finns från de minsta företag ända upp till riktigt stora globala företag. Tveka inte att ta hjälp när du är ett mindre företag. Du kan få många fina insikter på hur du skall växa samt skapa bättre affärer.

Projektcoaching

Denna typ av coaching riktar sig till projektledare, projektdeltagare eller projektgrupp för att få projektarbetet att fungera bättre. Man vill få ett bättre flyt i delar eller i hela projekt. Denna typ av coaching växer numera.

Detta var en del av alla de coaher som finns numera för att hjälpa dig att ta dig vidare samt stärka dig och dina tankar om hur du skall nå dina mål.