Nordens största coachnätverk

Vad gör en Föräldracoach - Coachförbundet

Vad gör en Föräldracoach - Coachförbundet

Vad gör en Föräldracoach?

Få familjen att fungera bättre

Du kanske undrar vad det är en föräldra-/familjecoach gör?  I grunden är det ett ganska enkelt svar; En föräldracoach hjälper familjer att fungera bättre genom att hjälpa föräldrarna hitta sin väg till att leda sin familj framåt.

Ökad självförståelse

Om du vill bli en bättre ledare jobbar vi med att stärka ditt självförtroende och självkänsla så att du kan vara den ledaren som andra följer. Men också om du lär känna dig själv kan du också lättare finna likheter i de personer som befinner sig i din vardag och lära känna dem bättre tack vare ökad självförståelse.

Med detta verktyg kan du förstå och placera din personal så att de kan utföra de uppgifter de ska utföra med mindre insyn från dig som ledare och de kan klara sig bättre på egen hand. Detta leder till att du kan spendera mindre kraft göra de uppgifter du delegerat och mer kraft leda dem till att göra ett bättre jobb med de sysslor de har.

Som ledare kommer du vara tvungen att visa kompetens så att andra kan lita på det du gör och säger för annars skapas osäkerhet bland personalen alltså om du är tydlig och självsäker litar din personal på dig och följer dina initiativ. Du måste tåla ta emot andras osäkerhet utan att vackla och visa vägen till kunskap och självsäkerhet. Vi hjälper dig visa det och ännu vi försöker leda dig till att känna det. Vi kan dessutom hjälpa dig med eventuell scenskräck eller allmän osäkerhet vid presentationer.

Så hur väljer du om du behöver en ledarskapscoach och vilken du anlitar.

Om du eller din medarbetare inte når de mål ni söker kan det vara en bra idé att anlita en coach och det ni bör tänka på då är först vad ni har för mål med coachingen och vad ni har att vinna på eventuell coaching. Ni bör även tänka på ni är villig att ta steget att bli coachad då det kräver ett visst initiativ från dig eller din medarbetare om ni är kapabla att göra som ni blir tillsagda. Som sagt var om man inte är villig att ta tjuren vid hornen kommer inget att förändras.

Intresseförfrågan

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en föräldracoach eller om du söker en föräldracoach utbildning.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners.

Synonymer till förälder

  • mamma eller pappa, mor eller far, målsman, päron

Wikipedia information om Förälder

Förälder En förälder är en person som har barn. En kvinnlig förälder kallas mor och en manlig kallas far. Ordet "förälder" används också som 2-ställig släktskapsrelation. x är förälder till y är ekvivalent med att y är barn till x. "Mor" och "far" används också som relationsord på detta sätt. Barn med två gemensamma genetiska föräldrar blir syskon och med en gemensam genetisk förälder halvsyskon.