Nordens största coachnätverk

Personlig coaching

Personlig coaching

Personlig coaching

Personlig coaching för dig

När vi talar om personlig coaching menar vi ofta någon form av livscoaching. Att personligt bli coachad på ett kompetent, respektfullt och utvecklande sätt utgöra en viktig vändpunkt i livet. Personlig coaching kan hjälpa dig att få nya perspektiv på problem som du kanske känner att du kört fast i, det kan hjälpa dig att hitta nya lösningar.

Många områden för personlig coaching

Ursprungligen kopplade många ihop begreppet coaching med idrott, men idag så förekommer det inom många områden och infallsvinklar som till exempel chefskap, ledarskap, framträdanden, karriär, viktminskning, fobier, kriser, relationer och karriär. Att skaffa sig en personlig coach innebär att ta hjälp utifrån, att se de möjligheter det ger att få en annan persons perspektiv på sin situation.

Att välja sin coach

En viktig del i din personliga coaching är såklart den coach du väljer att anlita. Här är det bra till exempel be om tidigare referenser som du kan få kontakta och höra hur de upplevt coachingen med denna person. Mycket handlar också om att genomföra ett initialt möte eller samtal och lita på din egen magkänsla. Kanske kan du arrangera ett första möte utan kostnad eller till en lägre kostnad för att prova på hur ni fungerar tillsammans.

Även om du får betala för det första mötet så är det värt att välja ut två eller tre coacher som du kan tänka dig att ha personlig coaching med och ha ett första möte med alla tre. Sedan gör du ditt val och väljer den person som kändes bäst för dig där och då. Det finns olika stilar att kommunicera och att vara, så det som passar en behöver inte passa en annan.

Avslutningsvis om personlig coaching

Gå in med ett öppet sinne och vilja att se saker ur nya perspektiv så kommer du att få ut mycket mer av din personliga coaching. Det är en fantastisk utvecklingsmöjlighet att utvecklas som människa, ledare och medarbetare.

Intresseförfrågan

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av personlig coaching eller om du söker en personlig coach utbildning.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners.

Synonymer till personlig

  • privat, egen, enskild, individuell