Nordens största coachnätverk

Coaching för privatpersoner - Coachförbundet

Coaching för privatpersoner - Coachförbundet

Coaching för privatpersoner - Coachförbundet

Coacher med spetskunskaper

Sveriges bästa coacher finns hos Coachförbundet. Coacherna har specialistkompetens och är verksamma över hela landet. Vi kan coacha dig när du söker förändring i livet som t.ex. ändra ett destruktivt beteende, nå ett uppsatt mål, byta karriär eller kanske förändra din relation med din partner. Coacherna har spetskunskapen att råda och hjälpa dig ta de steg du behöver för förändring.

Det är lätt att går samma spår och  tappa glädje och motivation. Du känner att du vill något annat komma vidare i livet men vet inte hur du ska göra. Då kan en coach vara det som behövs för att sätta upp mål förbåde stora livsfrågor och vardagliga utmaningar.

Frågor att ställa sig

Hur kan jag minska stressen i mitt liv och och ändå hinna med allt jag vill uppnå?

Hur kan jag förbättra mina relationer privata och arbetsrelaterade?

Hur kan jag uppnå balans mellan familjeliv och arbetsliv?

En coach hjälper dig att hitta den potential du har och utmanar dig att ta olika steg i din personliga utveckling eller karriär. Du blir mer medveten om dina känslor, tankar värderingar och förmågor som leder till ökad kreativitet, bättre kommunikation och ditt beteende kommer att ge ett mer självständigt och lyckligare liv.

Målet med coachningen är att hitta din fulla kraft. Med roliga verktyg sätter vi tydliga inspirerande mål som följs upp i slutet av coachningen. Du kommer att lyckas både i ditt privatliv och i din karriär.

Vi erbjuder PRIVAT coaching inom dessa områden:

Life-coaching

Beroende och missbruk

Idrotts-coaching

Par- och relations-coaching