Nordens største coaching-nettverk

Executive coaching hjälper dig att utvecklas som ledare - Coachförbundet

Executive coaching hjälper dig att utvecklas som ledare - Coachförbundet

Executive coaching hjelper deg med å utvikle deg som leder

Executive Coaching

Executive Coaching, ett engelskt begrepp som betyder coaching för chefer i ledande positioner, utvecklas till att bli en ännu bättre chef.

Coachförbundet erbjuder Executive outplacement

Coachförbundet erbjuder outplacement för dig som behöver stöd och hjälp i din karriärsutveckling. Du har kanske fått avsluta en anställning som chef eller specialist. Kanske har du haft en nyckelposition på ditt jobb men vill ta nya steg i karriären.Vår chefsoutplacement  erbjuder en individanpassad välgrundad plan för att du snabbt ska hitta ett nytt arbete som befrämjar din karriärsutveckling.

Coachförbundet erbjuder dig en coach som tillsammans med dig skapar din personliga profil. Du får hjälp med att beskriva dina styrkor, värderingar, kunskaper, intressen och hur du ser på din utvecklingspotential. Tillsammans sammanställer ni ditt CV och din Linkedin-profil . Coachen finns också som stöd när du söker nytt jobb.

Genom vår chefsoutplacement får du bra hjälp mot nytt steg i karriären.

Individanpassat outplacement program

Vi startar alltid med ett möte för att se om vi ska starta ett samarbete med att göra en plan för hur du ska nå dina karriärsmål. Tillsammans diskuterar vi hur vi strategiskt kan arbeta utifrån dina specifika behov och personliga förutsättningar för att nå nya mål som lyfter karriären.

interesse forespørsel

Lämna en intresseförfrågan när du är i behov av executive coaching eller om du söker en executive coaching utbildning.

Få mer informasjon via e-post eller telefon
Ikke bindende
Gratis

Forespørselen sendes til utvalgte partnere.

What is Executive Coaching?